x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Els representants d'Algemesí, presents al Concurs de Castells

L'alcalde d'Algemesí, Vicent Ramon Garcia Mont, el regidor de Cultura, Gabriel Palop, i el president del Patronat de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, Joan Trull, van assistir aquest diumenge a la XXIIIa edició del Concurs de Castells de Tarragona, convidats per l'ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Cal recordar, en aquest sentit, que el passat mes de setembre la CCCC i el Patronat van signar un conveni d'agermanament entre aquests dos elements reconeguts per la Unesco dins la seva Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial. El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va poder parlar amb els representants municipals d'Algemesí i es va interessar per aquesta iniciativa d'agermenament.

A més, un bon nombre de components tant de la Muixeranga com de la Nova Muixeranga d'Algemesí també van assistir al Concurs, ja fos com a públic o col·laborant amb les colles castelleres, inclosos els mestres muixeranguers de les dues agrupacions. 

08-10-2012