x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Els representants d'Algemesí, presents al Concurs de Castells

08-10-2012

L'alcalde d'Algemesí, Vicent Ramon Garcia Mont, el regidor de Cultura, Gabriel Palop, i el president del Patronat de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, Joan Trull, van assistir aquest diumenge a la XXIIIa edició del Concurs de Castells de Tarragona, convidats per l'ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Cal recordar, en aquest sentit, que el passat mes de setembre la CCCC i el Patronat van signar un conveni d'agermanament entre aquests dos elements reconeguts per la Unesco dins la seva Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial. El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va poder parlar amb els representants municipals d'Algemesí i es va interessar per aquesta iniciativa d'agermenament.

A més, un bon nombre de components tant de la Muixeranga com de la Nova Muixeranga d'Algemesí també van assistir al Concurs, ja fos com a públic o col·laborant amb les colles castelleres, inclosos els mestres muixeranguers de les dues agrupacions.