x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La Biennal del Concurs de Castells organitza un taller de fotografia castellera

11-04-2014

La Biennal del Concurs de Castells organitza un taller de fotografia conduït pel fotògraf Antoni Coll, del qual es realitzaran dues edicions, de contingut idèntic. El taller s'adreça a fotògrafs aficionats amb coneixements a nivell mitjà de la tècnica fotogràfica que desitgin treure partit a les seves imatges i trobar el seu propi estil en el marc de la fotografia de temàtica castellera.

Per assistir als tallers, que es faran a finals de maig i a finals de setembre, cal que cada participant es porti la seva càmera tipus reflex. Les inscripcions es poden formalitzar a través de Tarracoticket. El curs té un preu de 20 euros i les places són limitades.

Dates i horaris:

Taller maig-juny

Dissabte 31 de maig (teoria), de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, a l'Espai Turisme de Tarragona.

Diumenge 1 de juny (pràctica), seguiment d'una diada castellera (encara per definir) i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadametn de 10 a 18 h.

Taller setembre

Dissabte 27 de setembre maig (teoria), de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, a l'Espai Turisme de Tarragona.

Diumenge 28 de setembre (pràctica), seguiment de la jornada del XXV Concurs de Castells a Torredembarra i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadament de 10 a 18 h.