x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Biennal del Concurs de Castells organitza un taller de fotografia castellera

11-04-2014

La Biennal del Concurs de Castells organitza un taller de fotografia conduït pel fotògraf Antoni Coll, del qual es realitzaran dues edicions, de contingut idèntic. El taller s'adreça a fotògrafs aficionats amb coneixements a nivell mitjà de la tècnica fotogràfica que desitgin treure partit a les seves imatges i trobar el seu propi estil en el marc de la fotografia de temàtica castellera.

Per assistir als tallers, que es faran a finals de maig i a finals de setembre, cal que cada participant es porti la seva càmera tipus reflex. Les inscripcions es poden formalitzar a través de Tarracoticket. El curs té un preu de 20 euros i les places són limitades.

Dates i horaris:

Taller maig-juny

Dissabte 31 de maig (teoria), de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, a l'Espai Turisme de Tarragona.

Diumenge 1 de juny (pràctica), seguiment d'una diada castellera (encara per definir) i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadametn de 10 a 18 h.

Taller setembre

Dissabte 27 de setembre maig (teoria), de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, a l'Espai Turisme de Tarragona.

Diumenge 28 de setembre (pràctica), seguiment de la jornada del XXV Concurs de Castells a Torredembarra i posterior posada en comú del treball fet. Aproximadament de 10 a 18 h.