x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

LA CCCC

El creixement del fet casteller va portar a la fundació, l’any 1989, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, entitat cridada a representar els interessos comuns de les colles, especialment promocionar el món casteller i sobretot garantir que l’activitat castellera estigués coberta per pòlisses d’assegurances adequades.

En l’actualitat, la CCCC la formen prop de 100 colles i el seu protagonisme és més rellevant que mai: va ser la Coordinadora, per exemple, qui va donar un impuls definitiu a la candidatura dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. També segueix sent l’entitat que gestiona les assegurances mèdiques de les colles i qui promou la investigació de nous mètodes de prevenció de riscos en els castells.

Qui Som

La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya està regida per una Junta Directiva formada pels representants de dotze colles, repartides per tota la geografia catalana, elegits en Assemblea cada tres anys. Actualment està formada per:

Presidència:

Nens del Vendrell (Ruben Gaón)

Vice-presidència:

Capgrossos de Mataró (Lara Santana)
Minyons de Terrassa (Xavier Bacardit)

Tresoreria:

Castellers de Sants (Pau Camprovín)

Secretaria:

Castellers de Lleida (Llorenç Llaberia)

Vocalia:

Castellers de Cornellà (Cristian Muñoz)
Castellers de la Vila de Gràcia (Joan Font)
Castellers de Sant Cugat (Ignasi Escamilla)
Colla Joves Xiquets de Valls (Carles Cortès)
Colla Vella dels Xiquets de Valls (Joan Ibarra)
Xiquets de Tarragona (Antonio Sánchez)


Àrea mèdica CCCC: Dra. Sílvia Simó, Dr. Marcel Gibert, Ignasi Escamilla, Pau Camprovín. 

Comissió d'equitat: Lara Santana (CCCC), Ruben Gaón (CCCC), Aina Cervera (Castellers de Sants), Anna Jorba (Castellers de Barcelona), Aina Morera (Moixiganguers d'Igualada), Anna Magallón (Castellers de Vilafranca), Anna Fàbregas (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Anna Jiménez (Castellers de Cornellà), Anna Palomares (Colla Joves Xiquets de Valls), Eli Arpal (Castellers de Terrassa), Gisela López (Castellers del Prat), Irene Llatse (Xiquets de Tarragona), Lorena Russo (Castellers de la Vila de Gràcia), Marta Bartomeu (Castellers de les Roquetes), Mònica Massó (Marrecs de Salt), Montse Torredeflot (Colla Castellera Jove de Barcelona), Noemí Bascones (Castellers d'Esplugues), Sílvia (Xicots de Vilafranca), Emma Pelegrín (Minyons de l'Arboç).   

Comissió de seguretat i prevenció: Ignasi Escamilla (CCCC), Pau Camprovín (CCCC), Sílvia Simó (CCCC), Alícia (Capgrossos de Mataró), Carles Montserrat (Xiquets de Tarragona), Elisabeth Manzaneda (Castellers del Prat de LLobregat), Ferran Agulló (Castellers del Prat), Joaquim Fernàndez-Díaz (Castellers de la Vila de Gràcia), Maria Júlia Pura (Castellers de Terrassa), Nacho Alcobeda (Colla Jove Xiquets de Tarragona), Núria (Castellers de la Vila de Gràcia), Oriol Francolí (Castellers de la Vila de Gràcia), Pere Camprovín (Castellers de Sants), Rafa Caballero (Castellers de Barcelona), Txell (Colla Jove de Castellers de Sitges), Unai Martínez (Colla Vella dels Xiquets de Valls).

Comissió jurídica: Xavi Bacardit (CCCC), Albert Torres (Xiquets del Serrallo), Genís Vives (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Josep Maria Cortés (Colla Joves Xiquets de Valls), Joan Riera i Claret (Sagals d'Osona), Noelia (Xiquets de Tarragona), Núria Benítez (Castellers de Sabadell).

Comissió musical: Joan Ibarra (CCCC), Ariadna Torné (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Carola (Castellers de Barcelona), Cristian L. Adell (Nens del Vendrell), Emili (Maduixots de l'Alt Maresme i la Selva marítima), Gwendolin Frias (Minyons de Terrassa), Joana Garreta (Xerrics d'Olot), Júlia Carrillo (Castellers de Vilafranca), Maria (Castellers de Terrassa), Maria Claramunt (Moixiganguers d'Igualada), Mercè Castells (Castellers de la Selva), Meri (Castellers del Prat), Oriol Olivé (Xiquets de Tarragona), Ricard Cases (Capgrossos de Mataró), Roger Marfà (Capgrossos de Mataró), Rosa Maria (Marrecs de Salt), Tomoko (Castellers de Barcelona).
Transparència

En compliment de la Ley 19/2013, de 9 de diciembre, de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno i de la LLEI 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya incorpora al seu web aquesta apartat de transparència, per tal de facilitar l'accès públic a les següents dades:

Patrocinadors

Patrocinador principal
Patrocinadors
Amb la col·laboració de

Identitat Corporativa

Descàrrega de logotips