x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Un pilar virtual, infinit i interactiu, en una exposició d'art i tecnologia a Barcelona

04-11-2014

"The Highest Human Tower" és el nom del projecte artístic creat per Varvara Guljajeva i Mar Canet, inspirat en la tradició castellera i que es pot veure en el marc de l'exposició "Noves realitats", al Mobile World Centre de Barcelona. Es tracta d'una construcció virtual que permet als visitants participar formant part d'un pilar que s'aixeca fins a l'infinit. Cada participant queda enregistrat en un petit clip de deu segons que s'incorpora al pilar virtual. El resultat es pot veure al web del projecte.

El duet artístic format per Guljajeva i Canet porta una dècada creant peces interactives extraordinàries, que qüestionen les idees i percepcions establertes sobre la tecnologia. Junts han creat i exposat les seves obres arreu del món, incloent el Google Devart Barbican (Londres), FACT Liverpool, Brasil i Austràlia. En aquest cas han volgut expressar la possibilitat de treballar conjuntament a partir de la tecnologia i la tradició.

La instal·lació forma part d'una exposició en el marc del cicle internacional Music + Arts, centrat en les últimes tendències en art, música i cultura digital. L'exposició és gratuïta i es pot visitar fins al 13 de desembre al Mobile World Centre, a la plaça Catalunya de Barcelona.