x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

La Coordinadora ofereix sessions d'introducció als castells per a periodistes

08-06-2012

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza aquest mes de juny tres sessions de formació en castells per a periodistes. La primera es va fer ahir a Televisió de Catalunya i n'hi ha dues més de programades, en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya. La intenció és oferir als professionals de la comunicació, no especialitzats en la informació castellera però que ocasionalment es poden trobar que han de treballar sobre aquest àmbit, una introducció al món casteller i unes eines de comprensió bàsiques. Les sessions són impartides per Guillermo Soler, periodista i gerent de la CCCC, Aina Serra, castellera i periodista, i Jordi Andreu, excap de colla i col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

Una quinzena de professionals de Televisió de Catalunya, tant de l'equip del futur "Quarts de Nou" com d'informatius i altres departaments, van assistir a la primera sessió, que es va fer ahir a la seu de la pròpia televisió. Les altres dues sessions estan programades per al 14 de juny a Tarragona i el 28 a Barcelona. Ambdues es faran a les seus respectives del Col·legi de Periodistes de Catalunya, integrades dins l'oferta educativa d'aquest ens, i estan obertes a qualsevol professional que hi estigui interessat. 

Informació sessió 28 de juny a Barcelona, aquí.