x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Esperxats de l'Estany i Llunàtics de la UPC, noves colles en formació

13-09-2013

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, reunida el passat dia 9 de setembre, va aprovar l'admissió com a colles en formació de dues noves agrupacions, els Esperxats de l'Estany i els Llunàtics de la UPC. Els Esperxats són, de fet, un projecte que va nèixer ja el 2012, a l'entorn d'un grup de gent jove de Porqueres, i que ha acabat cristal·litzant en la primera colla del Pla de l'Estany. Es van batejar la primavera passada i ja han fet alguns castells de sis. Quant als Llunàtics de la UPC, es tracta de la colla universitària del Campus de Vilanova i va començar a forjar-se a finals del curs acadèmic passat. És la primera colla universitària admesa com a colla en formació. 

Amb aquestes dues noves incorporacions, la CCCC la formen actualment 65 colles membres (de les quals cinc són universitàries) més catorze colles en formació, que s'han incorporat al llarg dels darrers deu mesos.