x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

L'aplicació de la Coordinadora, ja disponible en versió per IPhone

07-11-2012

L'aplicació per a telèfons mòbils de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, la primera oficial de tot el món casteller, ja està disponible per a descàrrega en versió per a dispositius IPhone. L'aplicació es va presentar el passat dia 20 d'octubre, i a partir d'aquell dia ja estava disponible pels dispositius Android. L'aplicació permet als usuaris consultar des del seu telèfon mòbil l'agenda castellera, els resultats de les actuacions, tots els registres de la Base de Dades CCCC - Colla Jove Xiquets de Tarragona, notícies o fotografies, entre d'altres informacions, així com una personalització per la colla de la que siguin membres o simpatitzants. Un altre dels elements destacats de l'app, anomenada simplement "Castells", és que l'agenda està geolocalitzada.

L'aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa barcelonina Onionly i ha comptat amb el suport econòmic de la direcció general de Cultura Popular i Tradicional del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'empresa Damm.

Podeu descarregar-vos l'aplicació en els següents enllaços:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.onionly.castells
iOS (Apple): https://itunes.apple.com/es/app/castells/id571727754 

(Actualment hi ha prop de 2.100 models diferents de dispositiu Android. L'aplicació "Castells" és compatible amb més de dos terços del total.)