x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

La pastisseria Huguet de Reus llença el tres de nou de xocolata

03-03-2016

La pastisseria i forn de pa Huguet de Reus ha presentat aquesta tarda un tres de nou amb folre de xocolata, un producte que s'afegeix a la gamma de productes llicenciats de la marca "Castells. Colles Castelleres de Catalunya". Es tracta d'una figura de prop de 50 centímetres d'alçada i feta cent per cent de xocolata, que pot servir tant de Mona de Pàsqua com en qualsevol moment de l'any. Com passa amb tots els productes de "Castells", una part dels ingressos revertiran en el món casteller via la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Per la pastisseria Huguet ja és tradicional presentar cada any una figura de xocolata que representi un dels elements del seguici popular de Reus. Aquest any van pensar en els Xiquets de Reus i van optar pel seu castell més emblemàtic, el tres de nou. Tot i això, la figura de xocolata es pot personalitzar amb els colors de cada colla.

Cada peça requereix més de mitja hora de feina. Per tal d'aconseguir el màxim de fidelitat i detalls, es va encarregar com a model una escultura a Manel Llauradó, que també és membre dels Xiquets de Reus. En el moment de traslladar la figura a la xocolata, però, es va patir "alguna llenya", ha reconegut Ramon de la Fuente, el pare de la versió dolça del tres de nou.

En la presentació del tres de nou de xocolata hi ha participat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la colla local, que han aixecat un pilar de quatre davant l'establiment.

El preu de venda al públic del tres de nou de xocolata és de 45 euros. Es poden fer encàrrecs al web de la botiga.

Foto: Josep Gallofré / Reus Digital