x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

La CCCC presenta la nova web i renova la col·laboració amb Repsol

07-04-2021

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Repsol han renovat el seu acord de col·laboració per desè any consecutiu amb la signatura del conveni que les uneix des de 2012. Pau Camprovín, president de la CCCC, i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, han signat el conveni en un acte telemàtic, durant el qual també s’ha realitzat la presentació pública de la nova web de la Coordinadora.

Aquest 2021, l’aportació de la companyia, que se situa en els 10.000 euros, ha servit per finançar la renovació del web de la CCCC i diverses accions formatives.

La nova web presenta una estètica moderna i fusiona les dues pàgines gestionades actualment per l’entitat. Per això, consta d’un doble menú que facilita la navegació en funció dels interessos. D’una banda, hi ha el menú amb informació pública, pensat especialment per a neòfits i disponible en tres idiomes, on destaca, per exemple, l’extensa explicació sobre què són els castells, la seva història, una cronologia molt visual amb els principals fets i fites històriques castellerament parlant, el llistat amb les dades i contacte de totes les colles membre de la CCCC, i una galeria amb imatges del Col·lectiu Fort.

D’altra banda, hi ha un segon menú més corporatiu i enfocat a l’ús i gestió del públic casteller. També es manté l’accés a una intranet també renovada, d’ús per a les colles. En aquest segon menú, hi trobarem què és i què fa la CCCC, amb una especial atenció a la part de seguretat i prevenció i a les jornades organitzades per la Coordinadora, és a dir, un conjunt d’informacions d’interès per al món casteller. No pot faltar la Base de Dades de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya – Colla Jove Xiquets de Tarragona presenta noves opcions de filtratge i permet posar fins a 5 colles en una mateixa cerca.

En definitiva, amb la nova web es vol presentar una Coordinadora propera, oberta, a disposició de les colles, de les persones aficionades i dels mitjans:

www.cccc.cat

D’aquesta manera, Repsol col·labora amb la CCCC tant en la formació interna, com en la difusió del món casteller i referma el seu compromís amb la cultura tradicional i popular del seu entorn.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Mostra d’aquest interès són, per exemple, el patrocini del Concurs de Castells de Tarragona o el suport a colles castelleres del Camp de Tarragona.