x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

L'editorial Efadós llença el Calendari Casteller 2017

06-09-2016

L'editorial Efadós i "Castells. Colles Castelleres de Catalunya" llencen el Calendari Casteller 2017, un calendari de paret de temàtica castellera il·lustrat amb fotografies de pinyes de diferents colles. El calendari té un format de 32x26 centímetres, un total de 28 pàgines i 14 fotografies reproduïdes en alta qualitat. Efadós és una editorial amb una llarga trajectòria en la difusió de la cultura i el patrimoni catalans, tant mitjançant llibres com també calendaris. El Calendari Casteller 2017, és a més, un producte llicenciat de la marca "Castells", propietat de la Coordinadora de Colles Castelleres deCatalunya, el que implica que una part dels beneficis reverteix directament en el sosteniment de les colles castelleres.

La majoria de fotografies -en les què apareixen les colles que la temporada 2015 van descarregar algun castell de nou pisos- corresponen a la sèrie "El Cel dels Castells", realitzada pel fotògraf David Oliete al Concurs de Castells de Tarragona, i que han estat publicades per mitjans com National Geographic, The Times o GEO Magazine, i premiades en els en International PhotographyAwards (EUA), el Travel Photographer of the Year o els Moscow International Photography Awards.

A més, el calendari té marcades algunes de les diades més importants de la pròxima temporada castellera, amb èmfasi especial en les festes majors més tradicionals. El PVP és de 9,95 euros.