x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Acord entre la CCCC i Diskover per a la promoció del fet casteller mitjançant l’app turística

28-03-2023

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Diskover han arribat a un acord per promocionar les actuacions castelleres a través de l’aplicació de turisme de proximitat.

Diskover és una app gratuïta que alimenta la curiositat i acosta el món d’una manera intel·ligent a l’usuari. L’aplicació permet crear rutes personalitzades i guardar els punts d’interès preferits, així com compartir aquestes experiències amb l’entorn social i els grups socials. Des d’activitats i espais culturals, passant per la història, els costums, les tradicions i festes, fins a comerç local, restauració, curiositats, personatges i experiències, la plataforma de Diskover proposa moure’s per la geografia d’una manera personalitzada segons els nostres interessos.

En una clara aposta per fomentar la sensibilització envers la cultura, la història i la memòria, Diskover app permet a partir d’avui posar a disposició del públic l’agenda geolocalitzada de les diades castelleres. D’aquesta manera, les persones usuàries poden consultar de forma immediata i intel·ligent si hi ha alguna actuació al mateix entorn on estan situades, dins d'un radi d'acció que elles mateixes poden indicar, o bé cercar tota l’activitat castellera de l’usuari @CastellsCat que està planificada arreu del país, durant els quinze dies vinents.

Diskover disposa d’una app mòbil pel públic i una aplicació web pels gestors, empreses, associacions i institucions que, juntament amb els comentaris dels viatgers, faran dels punts d’interès més insòlits i desconeguts, una autèntica alternativa a les apps de turisme. La plataforma gesta el seu primer embrió a Catalunya, amb Diskover Costa Brava, i pretén adaptar-se a la nova manera d’entendre l’oci i el turisme, proposant una solució diferencial respecte a les aplicacions que hi ha al mercat en l’àmbit mundial, sent el referent internacional pel viatger.

Amb aquest acord, la CCCC amplia la difusió de les actuacions castelleres arribant a nous públics i apostant per la promoció i difusió del fet casteller també a través del turisme de proximitat, mentre que Diskover continua treballant per a potenciar un turisme de qualitat i sostenible, que tingui cura pel país i contribueixi activament en el foment de la cultura.

Per descarregar l’app: https://bit.ly/collescastelleres