x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

La CCCC posa en valor l’assaig amb la campanya de comunicació d’inici de temporada

25-04-2023

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha llançat aquest dimarts al matí la campanya de comunicació d’inici de la temporada 2023, que fa valdre la feina que les colles castelleres fan setmana rere setmana al local d’assaig. Sota el lema ‘Les grans coses passen a l’assaig’, la CCCC centra la mirada en el que s’amaga darrere de l’espectacularitat i els resultats del món casteller lluïts a plaça i promou i reconeix l’assistència a l’assaig de castells.

El president de la CCCC, Rubén Gaón, destacava durant l’Acte d’inici de temporada, celebrat dijous passat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la necessitat que els locals estiguin plens de castellers i castelleres i plens de vida: “Això és el que ens garanteix que puguem continuar fent allò que més ens agrada, fer castells”. De l’assaig, deia: “És on nosaltres convivim, on nosaltres treballem, on nosaltres construïm el futur de les nostres colles”.

En aquest sentit, la CCCC també recull la feina de molts equips de comunicació de les colles castelleres que en el seu dia a dia fan publicacions i campanyes concretes per mobilitzar els seus efectius. ‘Les grans coses passen a l’assaig’ planteja un enfocament despersonalitzat i inclusiu dels assajos, i sense mostrar cap color de camisa, posa el focus al local d’assaig, on conflueixen el compromís, la constància i la perseverança dels objectius castellers, amb “la complicitat, la confiança i la companyia” que es generen en aquests espais de trobada.

Al llarg del vídeo promocional, s’hi destaca gràficament la interacció entre la canalla amb dos infants que es piquen de mans, les relacions intergeneracionals d’un jove que enfaixa un home gran, i la mirada de complicitat entre dues crosses quan es col·loquen a la seva posició. Així mateix, se centra l’atenció en el “mentrestant” de l’assaig i el post-assaig: enfaixar-se, fer pinya, abraçar-se, revisitar els castells fets a plaça i els brindis de celebració.

Enllaç al vídeo complet:
https://www.youtube.com/watch?v=K2jVBaey_S4