x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Neix la marca "Castells - Colles Castelleres de Catalunya"

13-05-2014

La marca, juntament amb la seva imatge visual, ha estat registrada davant l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, tant en versió catalana com anglesa.

- Aprofitar oportunitats de generar ingressos que ara no s'estan aprofitant i que podrien ajudar al finançament del món casteller. Això es farà sense entrar en conflicte amb l'esperit amateur i no comercial dels castells.
-Projectar encara amb major potència i claredat el fenomen casteller, tant a nivell nacional com internacional.
-Protegir la imatge dels castells d'usos no adequats per part de tercers.
Els objectius principals de la marca "Castells" són:

En el decurs de l'acte s'han presentat també les diferents accions vinculades a la marca, com ara la posada en marxa d'un producte turístic de qualitat (visites guiades als assajos), una primera línia de marxandatge o el llicenciament de productes.

"Castells - Colles Castelleres de Catalunya" (i el seu equivalent en anglès, "Castells - Catalan Human Towers") és la marca oficial registrada del món casteller, impulsada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La marca "Castells" s'ha presentat aquest 9 de maig a l'antiga fàbrica Estrella Damm, en un acte presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, i que ha comptat també amb la presència del director general d'Estrella Damm, Enric Crous. En l'acte s'ha donat a conèixer la identitat visual de la marca, dissenyada per Clase Bcn, despatx de disseny dirigit per Claret Serrahima, Premi Nacional de Disseny 2010.