x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Les Jornades de Gestió es van poder seguir per primer cop en streaming

Uns 60 castellers membres de 30 colles van participar dissabte en la sisena edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, que es va celebrar a la fàbrica Roca Umbert de Granollers, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i els Xics de Granollers. En el decurs del matí es van abordar els temes següents: els castells des d’una perspectiva de gènere (i en concret, la presència de dones en els càrrecs directius de les colles); l’adaptació a la nova normativa de protecció de dades; IVA bàsica; i les relacions entre colles i ajuntaments (convenis, contractes i subvencions). Per primer cop, a més, totes les xerrades es van poder seguir també en directe per streaming, i igualment es poden recuperar en aquesta llista de reproducció, gràcies a la col·laboració de Canal Marrecs.

La jornada ha estat possible gràcies al suport d’Estrella Damm, Sorea, la Diputació de Barcelona, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament de Granollers.

04-06-2018