x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

La XAL es converteix en patrocinador oficial del món casteller

28-06-2018

El conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), Francesc Pena, i la presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, han signat un contracte mitjançant el qual la XAL es converteix en patrocinadora oficial de la CCCC i de la seva marca “Castells” per aquest any 2018. Aquest nou acord arriba després que la setmana passada ja se signés el contracte per a les retransmissions castelleres de la temporada entre les dues entitats més la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Així, l’aportació econòmica de la XAL es destinarà principalment al pagament de les assegurances que cobreixen l’activitat castellera de les més de 100 colles del país i demostra el compromís d’aquest operador audiovisual amb el món casteller i amb la cultura catalana en general. Per la seva banda, la CCCC difondrà la programació castellera de la XAL i també el nou portal XALA! (www.xala.cat), plataforma digital (OTT) que té en els castells un dels seus principals continguts.

D’aquesta manera, la CCCC disposa actualment d’un patrocinador “de gamma extra”, Estrella Damm, i dos patrocinadors oficials, Sorea i la XAL.