x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Èxit del Curs de Primers Auxilis Castellers

Un total de disset castellers, membres de nou colles, van participar el passat dissabte dia 20 de juny a la primera edició del Curs de Primers Auxilis Castellers, organitzat conjuntament per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i la Creu Roja. El curs es va desenvolupar al llarg de tot el dia a la seu de la Creu Roja a Barcelona i va servir els participants per adquirir nocions bàsiques de primers auxilis, aplicables a qualsevol situació de la vida quotidiana, així com d'altres d'específiques de l'activitat castellera: els traumatismes, les lesions medul·lars, el cop de calor, la hipoglucèmia...

Van participar-hi castellers de les següents colles: Castellers de la Sagrada Família, Castellers del Poble Sec, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Vilafranca, Margeners de Guissona, Castellers de Sabadell, Tirallongues de Manresa, Castellers de la Vila de Gràcia i Castellers de Sants. El curs de primers auxilis castellers se celebrarà en el futur en d'altres poblacions, en funció de la demanda.

23-06-2009