x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Reus acull les XV Jornades de Prevenció de Lesions en el Món Casteller

05-04-2011

El proper dissabte 9 d'abril, a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili a Reus (Carrer Sant Llorenç, 21), se celebrarà la XV Jornada de prevenció de lesions en el món casteller. La Jornada, organitzada pels Xiquets de Reus, el Grup de Foment i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, es desenvoluparà entre les deu del matí i les cinc de la tarda i inclou tant ponències de tipus teòric com tallers pràctics.

Després de la Declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat del món casteller per part de la UNESCO, ha quedat palès que aquest està en un bon moment i que la prevenció i la seguretat són temes que s'han de tenir en compte per a millorar i intentar evitar totes les lesions que siguin possibles.

Els objectius principals de la Jornada són treballar tots junts per potenciar la formació, treure rendiment dels coneixements tècnics i aplicar correctament les eines que disposa el món casteller per evitar riscos, prendre consciència de les lesions i intentar prevenir-les.

La darrera edició de les jornades es va celebrar l'any passat a Sants, amb una assistència de més de 230 castellers.