x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Coordinadora i l'Aliança renoven la seva col·laboració

05-07-2011

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i la Mútua de Salut l'Aliança han renovat el seu acord de col·laboració, pel qual continuaran treballant juntes per la protecció dels castellers i la promoció de la pràctica castellera. Des de fa dotze anys, l'Aliança dóna cobertura de salut a totes les colles castelleres i, en cas d'accident, cobreix les despeses mèdiques i respon amb una prestació econòmica en cas de baixa. A més, l'Aliança és espònsor de la CCCC.

A la firma de l'acord, que es va realitzar a la seu de ll'Aliança, hi van assistir la presidenta de la CCCC, Anna Guasch, i el Director Comercial i de Marketing d'Aliança, Joaquín Gómez. Més enllà de les prestacions pròpies de la pòlissa, la CCCC i l'Aliança volen treballar conjuntament en matèria de prevenció. D'aquesta manera, s'ha establert una comissió mensual de seguiment i avaluació de la sinistralitat que es registra a les diferents colles castelleres, a partir de la qual es realitzaran estudis i s'extrauran conclusions que ajudin a trobar mesures preventives, tant genèriques com específiques per a cada colla.

A més, la mutualitat ofereix a tots els castellers la possibilitat de contractar una pòlissa personal de salut a preus excepcionals.