x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC i Dortoka acorden promocionar l'App "Aixeca Castells"

22-11-2013

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), Alfonso González, i l'administrador de Dortoka Disseny, Josep Gurri, han signat un acord per promocionar l'aplicació de mòbils "Aixeca Castells" d'aquesta empresa, que retornarà una part dels beneficis al món casteller. L'aplicació està disponible tant per Android com per Iphone i té un caràcter divulgatiu, amb continguts en tres idiomes (català, castellà i anglès).

La principal novetat de l'app és que ofereix un aspecte 3D que permet a l'usuari experimentar la construcció de castells dins el seu mòbil. Posteriorment, podrà fotografiar aquests castells a diverses de les places més importants del país o, mitjançant AR, a qualsevol plaça o carrer, podent compartir el resultat amb la xarxa.

L'acord entre l'empresa badalonina i la CCCC contempla que un cop s'hagin cobert les despeses de producció de l'aplicació, els beneficis que s'obtinguin ja sigui per descàrregues (el preu és de 2,90 euros) o per patrocini es repartiran al 50%. Igualment, l'aplicació podria incorporar-se com a producte llicenciat a la futura marca castellera oficial, un cop estigui en funcionament. Finalment, l'acord amb la CCCC pot facilitar la incorporació d'informació sobre més colles castelleres (la versió inicial inclou informació de setze colles).