x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

S'obre la inscripció als grups de treball de continguts pedagògics castellers

13-09-2013

Els mestres i professors de tot Catalunya que ho desitgin podran inscriure's, a partir del pròxim dilluns dia 16 de setembre i fins al 4 d'octubre, als grups de treball del projecte "Els castells a l'escola", que vol crear continguts pedagògics a l'entorn del fet casteller. Aquest és un projecte impulsat per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Rovira i Virgili, l'ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que van signar-hi un conveni el passat 31 de juliol.

La convocatòria s'adreça als professionals en actiu tant d'infantil com primària, secundària obligatòria, batxillerat i formació professional, així com els professors universitaris dels ensenyaments corresponents a matèries curriculars d'aquestes etapes educatives. La participació en els grups serà reconeguda pel departament d'Ensenyament. L'objectiu és incorporar els castells al currículum escolar com un element transversal que pugui aparèixer en les diferents assignatures. 

Les persones interessades poden inscriure's aquí