x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Les colles ja poden vestir El Nan Casteller amb el seu color de camisa

29-07-2013

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i El Nan Casteller han arribat a un acord per tal que totes les colles castelleres membres puguin adquirir en condicions avantatjoses El Nan Casteller, joc de construcció en fusta presentat a finals l'any passat i que ha aconseguit un èxit notable. A més, hi ha la possibilitat de personalitzar El Nan amb el color de camisa de la colla. Alfonso González, president de la CCCC, i Ana Tarragona, sòcia del Nan Casteller, han signat aquest matí l'acord, que servirà per donar a conèixer a les colles les condicions especials i les possibilitats de col•laboració que ofereix l'empresa, i que inclou suport a les colles en l'organització de tallers infantils, tallers turístics o accions comunicatives.

Alfonso González ha explicat l'acord en el marc de les accions que està desenvolupant la CCCC en la línia d'oferir línies d'actuació a les colles per incrementar els seus recursos econòmics. En aquest sentit, González també ha destacat que la voluntat de les dues parts és que El Nan Casteller es converteixi en un dels primers productes oficials de la marca oficial castellera que la CCCC està desenvolupant.

El Nan Casteller està produït íntegrament a Catalunya en un centre especial de treball de persones amb discapacitat mental i a més té un projecte ambiental molt interessant al darrera per la recuperació dels boscos catalans. A més, és un joc recomanat per l'hospital pediàtric Sant Joan de Déu. El projecte el formen un grup de dones emprenedores del Camp de Tarragona. Està format per peces de fusta (diferenciant els castellers adults, l'acotxador i l'enxaneta) que permeten reproduir les estructures castelleres reals.