x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Entrevista 2.0 mitjançant twitter al president de la CCCC, aquest dijous

11-06-2013

El proper dijous 13 de juny el president de la Coordinadora de Colles Castelleres, Alfonso González, serà el protagonista de la primera entrevista castellera que es durà a terme a través de Twitter. Aquesta entrevista anirà a càrrec de @CastellsTuits, el perfil a la xarxa social dels debats temàtics 2.0 al voltant del món casteller.

Els aficionats i castellers usuaris de la xarxa social també podran participar a l'entrevista virtual formulant preguntes al president de l'entitat a través de l'etiqueta #EntrevistaCCCC, que el mateix González anirà responent des del seu perfil a Twitter (@AGonzalezBondia).

Amb aquesta entrevista, que es durà a terme al voltant de les 10 del vespre, es vol fer un repàs a l'actualitat castellera des de la vessant més institucional i es tractaran diversos temes com l'augment constant de noves formacions, de la Jornada de Bones Pràctiques en la gestió castellera, celebrada fa uns dies a Badalona, i altres projectes que vol impulsar la Coordinadora de Colles, a més de les qüestions que els usuaris de Twitter plantegin a Alfonso González.