x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC admet Begues i Sant Vicenç dels Horts com a colles en formació

25-01-2013

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar aquest passat dilluns 21 de gener l'adminissió de les noves colles de Begues i Sant Vicenç dels Horts com a colles en formació, segons el protocol que regeix aquesta nova figura des de finals de l'any passat. Així, aquestes dues colles del Baix Llobregat gaudiran de les cobertures proporcionades per la CCCC durant el seu primer any de vida, mentre han d'anar complint amb tota una sèrie de requisits abans del seu ingrés definitiu com a membres de ple dret a la Coordinadora.

Actualment hi ha tres colles en formació -a les dues aprovades aquest cap de setmana cal afegir-hi Los Xics Caleros de l'Ametlla de Mar-, i la CCCC manté contactes amb altres possibles colles que s'estan projectant també al Baix Llobregat (Gavà i Viladecans), així com a la resta del país: Castelló d'Empúries (Alt Empordà), Cornudella de Montsant (Priorat) i Amposta-Deltebre (Montsià).