x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Més de 500 descàrregues de l'aplicació per a mòbils de la Coordinadora en un mes

27-11-2012

Un total de 542 usuaris s'han descarregat l'aplicació "Castells", de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, en només un mes. L'aplicació es va presentar el passat 20 d'octubre i des d'aquell dia estava disponible per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android, amb un total de 302 descàrregues. La versió IOS (Apple) està disponible des del 20 de novembre i ja se l'han descarregada 240 usuaris.

"Castells", la primera aplicació oficial del món casteller, permet als usuaris consultar des del seu telèfon mòbil l'agenda castellera, els resultats de les actuacions, tots els registres de la Base de Dades CCCC - Colla Jove Xiquets de Tarragona, notícies o fotografies, entre d'altres informacions, així com una personalització per a la colla de la qual siguin membres o simpatitzants. Un altre dels elements destacats de l'app és que l'agenda està geolocalitzada.

L'aplicació ha estat desenvolupada per l'empresa barcelonina Onionly i ha comptat amb el suport econòmic de la direcció general de Cultura Popular i Tradicional del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'empresa Damm.

Podeu descarregar-vos l'aplicació en els següents enllaços:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.onionly.castells
iOS (Apple): https://itunes.apple.com/es/app/castells/id571727754

(Actualment hi ha prop de 2.100 models diferents de dispositiu Android. L'aplicació "Castells" és compatible amb més de dos terços del total.)