x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La canalla, els drets de les fotografies i la comunicació interna, en el segon trimestre de la Jornada de Gestió

29-03-2021

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha obert les inscripcions de la proposta formativa del segon trimestre de la VIII Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller. A causa de la pandèmia de la COVID-19 la jornada s’ha reinventat aquest any 2021 i està tenint un format diferent a la realitzades fins el moment: en comptes de concentrar les xerrades i formacions en un sol dia de manera presencial, la jornada s’està desenvolupant de forma virtual una vegada al mes.

Una seixantena de persones, representant un total de 60 colles, van seguir les formacions fetes durant els mesos de gener, febrer i març, que van tractar l’optimització del temps i com fer les reunions més curtes, la gestió dels arxius de les colles i la cohesió en temps de COVID-19.

La bona acollida del programa proposat el primer trimestre, fa que s’ampliï ara amb tres sessions més pels mesos d’abril, maig i juny. En funció de com evolucioni la situació sanitària les sessions es podrien allargar durant els següents trimestres.

• Dijous 15 d’abril, 20h. Casals i colònies amb la canalla
A càrrec de Joan Ibarra, English Summer, i Cesc Poch, Director General de l'Agència Catalana de la Joventut.
Sessió on informarem i resoldrem dubtes sobre què cal tenir en compte quan fem activitats no castelleres amb la canalla.

• Dijous 20 de maig, 20h. Fotos de la colla sense permís: què podem fer?
A càrrec d’Enric Enrich, advocat. Copyrait - Croma.legal.
Una aproximació als drets que tenim com a colla quan ens trobem en una situació com aquesta, quina responsabilitat i deures té la persona que ha fet la foto i, sobretot, l’entitat que en fa ús.

• Dijous 17 de juny, 20h. “Jo no he rebut el mail” - Comunicació interna a la colla
A càrrec de la Fundació Pere Tarrés.
Sessió imprescindible per millorar la gestió de l’entitat: la comunicació interna, identificar a qui ens adrecem, les barreres de la comunicació i eines i recursos per a millorar.

La formació està pensada específicament per els equips directius de les colles tot i que, pel tipus de sessió i format virtual, no es limitarà el número de persones que es poden inscriure per colla. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de l’enllaç habitual:

https://collescastelleresdecatalunya.cat/