x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Daniel Castillo deixa la Direcció científica i mèdica de la CCCC

22-06-2021

El doctor Daniel Castillo, metge especialista en medicina l’esport i vinculat a la Direcció científica i mèdica de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) des de fa 13 anys, dimiteix del seu càrrec.

Castillo, que va començar a col·laborar amb l’equip mèdic de la CCCC a la darrera fase d’implementació del casc casteller, amb l’estudi del casc de dosos, ha format part del creixement i consolidació de la Direcció mèdica impulsant i liderant nombrosos estudis com el del terra atenuant, l’impacte psicològic en la canalla o els protectors bucodental i cervical, entre d’altres.

A més, ha estat al capdavant de les Jornades de prevenció de lesions en el món casteller, organitzades actualment per la Coordinadora i impulsades pel Grup pel Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller el 1994, que aquest febrer han arribat a la seva 25a edició. El lideratge de Castillo els darrers anys ha facilitat el creixement de les jornades tant en el nombre d’activitats i tallers organitzats, com en l’assistència i participació de les colles.

El darrer any, la seva gestió s’ha centrat principalment en la situació generada per la COVID-19. Acompanyat pel grup de treball específic que es va crear des de la Coordinadora el maig de 2020, ha vetllat en tot moment per la seguretat en la represa de l’activitat castellera.

La Junta de la CCCC agraeix la feina, implicació i professionalitat durant tots aquests anys.