x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Fira Castells omplirà El Pati de Valls tot el cap de setmana

18-10-2017

La Fira Castells, que se celebra el proper cap de setmana a Valls en el marc del 7è Fòrum Casteller de Catalunya i amb motiu de Santa Úrsula, convocarà vint estands d’empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al món casteller. La Fira Castells s’inaugura divendres i serà durant tot el cap de setmana al Pati de Valls. Un dels estands és el de la marca "Castells", propietat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. A l’estand s’hi podran trobar productes de merxandatge de la marca així com productes llicenciats com el joc "Cap de colla", el Vermut Casteller de Miró o el conte "L’Esperidió".

La Fira presenta una completa oferta de productes de marxandatge de temàtica castellera. Hi haurà peces d’artesania i de bijuteria, elements de decoració, jocs –tant infantils com d’adults–, llibres i altres productes que giren entorn els castells. Aquests estands oferiran una completa fotografia els diferents jocs i productes de temàtica castellera que hi ha avui en dia, entre ells altres productes llicenciats de la marca "Castells", com ara "Els Cims" o "El Crack Casteller". Enguany, la Fira estrena quatre marques noves, que presentaran els seus productes.

La Fira obre divendres a les 17.30h (la inauguració institucional serà a les 19h) i divendres estarà oberta fins les 20h. Dissabte i diumenge obrirà de 10 a 14h i de 16 a 20h. Tots els estands organitzen tallers i activitats, adreçades a públics diversos, especialment l’infantil. El programa d’activitats omple l’agenda de la Fira des de la seva obertura fins al tancament, amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistència i s’hi trobin iniciatives complementàries. La Fira també ofereix el Fòrum familiar, que brinda l’oportunitat de descobrir, aprendre i experimentar a través dels jocs lúdics en diferents camps i que ocuparà l’espai central el Pati.