x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Repsol i la Coordinadora renoven la seva col·laboració

15-11-2017

Josep Francesc Font, director del complex industrial de Repsol a Tarragona, i Rosa Rovira Vendrell, vice-presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), han signat aquest matí un conveni que suposa el sisè any de col·laboració entre les dues entitats. La signatura s’ha fet coincidir amb la celebració avui del setè aniversari de la inclusió dels castells a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

L’aportació de Repsol haurà servit aquest any a la CCCC per treballar en tres àmbits: la igualtat de gènere, la formació interna i la difusió entre els més petits, i referma el compromís de Repsol amb la cultura popular del seu entorn. La col·laboració econòmica és xifra en 10.000 euros.

Així, per cinquè curs consecutiu Repsol permet oferir sessions gratuïtes de l’activitat “Fem un castell?” del Camp d’Aprenentatge de Tarragona a escoles de la demarcació. El complex Indusrtrial també va finançar la Va Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, que es va dur a terme el passat 1 de juliol a Reus. Són dues línies de suport que Repsol ja fa anys que manté amb la Coordinadora.

Pla de Gènere per les colles castelleres

En aquest sentit, l’aspecte més novetós de la col·laboració entre Repsol i la CCCC és el desenvolupament d’un pla de gènere per a les colles castelleres. Es tracta d’una iniciativa nova, que recull les experiències fins ara desenvolupades per dues colles de Barcelona (els Castellers del Poble Sec i la Colla Jove de Barcelona), i que vol facilitar a totes les colles membres de la CCCC eines per a treballar la igualtat de gènere internament a tots els nivells. L’aportació de Repsol permetrà que aquesta iniciativa es desenvolupi amb el suport professional necessari.