x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Sorea renova un segon any com a patrocinadora oficial del món casteller

07-06-2018

Francesc Mayné, conseller delegat de Sorea, i Inés Solé, presidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), han signat aquesta tarda la renovació del conveni pel qual l’empresa es converteix en patrocinadora oficial del món casteller, amb una aportació econòmica destinada a les assegurances de les més de 100 colles castelleres i 13.000 castellers. L’acte de signatura s’ha fet a l’ajuntament de Valls, en presència de l’alcalde Albert Batet. Sorea, empresa gestora del cicle integral de l’aigua que dóna servei a més de 200 municipis catalans, patrocina les colles castelleres per segon any consecutiu. A l’acte de signatura també hi han assistit Marc Ayala, regidor de Cultura de l’ajuntament de Valls; Emili Giralt, director territorial de Sorea; Cels Galofré, president de la Colla Joves Xiquets de Valls; i Lurdes Quintero, vicepresidenta de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La presidenta de la CCCC, Inés Solé, ha destacat la importància que empreses privades facin una aposta per patrocinar el món casteller, per tal que les assegurances que cobreixin el mateix siguin sostenibles. Francesc Mayne, conseller delegat de Sore, ha considerat que els castells són "una activitat transversal que és un símbol de la nostra terra" i que representen uns valors "que també ajuden una empresa a tirar endavant, com ara l’esforç, la cooperació o el sacrifici". Finalment, l’alcade Batet ha agraït també el suport de Sorea i ha remarcat que "la CCCC és un bé comú de tots els castellers i castelleres".