x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Èxit de les reunions de treball del document dels valors dels castells

28-10-2011

Un total de 36 colles castelleres (més de la meitat de les adherides a la Coordinadora) han participat en les quatre reunions que s'han fet al llarg de les dues darreres setmanes per debatre la primera proposta de document sobre els valors del fet casteller. La darrera assemblea de la CCCC, celebrada al març a Tarragona, va aprovar per unanimitat l'obertura d'un "procés participatiu obert a totes les colles de concreció dels valors del fet casteller". 

La primera versió del document que ara s'ha presentat a les colles ja és, de fet, una síntesi de les aportacions d'una vintena d'agrupacions, que van fer arribar a la junta de la CCCC les seves consideracions sobre aquest tema. Les reunions que s'han celebrat a Valls, Granollers, Terrassa i Barcelona han servit per constatar que hi ha un ampli consens entorn els continguts del document. A partir d'ara s'obre un període per tal que les colles puguin presentar esmenes, si ho consideren oportú. La previsió és que el document definitiu s'aprovi en l'assemblea de l'any vinent.