x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Acte de commemoració del tercer aniversari del reconeixement de la Unesco

11-11-2013

El pròxim dia 18 de novembre, a les 19.00, el Palau de la Generalitat acollirà la commemoració del tercer aniversari de la inclusió dels castells a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco i del desè aniversari de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Immaterial de la Unesco, coorganitzat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i el Departament de Cultura.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà l'acte institucional que comptarà amb la presència de Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Informació i exconseller de Cultura, que pronunciarà el discurs central de l'acte sobre "Els valors del fet casteller i el patrimoni immaterial". La taula presidencial comptarà amb la presència d'Alfonso González Bondia, president de la CCCC, Carles Capdevila, director del diari Ara, i Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.