x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Acte de commemoració del tercer aniversari del reconeixement de la Unesco

11-11-2013

El pròxim dia 18 de novembre, a les 19.00, el Palau de la Generalitat acollirà la commemoració del tercer aniversari de la inclusió dels castells a la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco i del desè aniversari de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Immaterial de la Unesco, coorganitzat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i el Departament de Cultura.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà l'acte institucional que comptarà amb la presència de Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Informació i exconseller de Cultura, que pronunciarà el discurs central de l'acte sobre "Els valors del fet casteller i el patrimoni immaterial". La taula presidencial comptarà amb la presència d'Alfonso González Bondia, president de la CCCC, Carles Capdevila, director del diari Ara, i Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.