x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

SOREA reafirma el seu compromís amb la CCCC i el món casteller

28-07-2020

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i SOREA, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, han signat avui en un acte a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, la renovació del conveni de col·laboració reafirmant el compromís de l'empresa amb el món casteller.

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, i el president de la Coordinadora, Sergi Font, han signat l’acord en un acte en què també hi ha estat present Esther Madrona, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Marcel Serra, cap de colla dels Castellers de Sant Cugat.

El conveni té com a objectiu que el món casteller tingui coberts els seus riscs. Concretament, SOREA contribueix a afrontar la despesa de les assegurances per a les colles i els seus castellers i castelleres. El conveni també converteix SOREA en Patrocinador Oficial, des de l’any 2017, de la CCCC i el món que representa.

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, ha destacat el compromís de Sorea amb la CCCC i per això “malgrat que la situació epidèmica no permet l’activitat castellera, la companyia torna a estar un any mes al costat del món casteller, donant-li suport per tal que pugui fer front a la seva recuperació quan es donin les condicions per reprendre la seva activitat”.

Giralt, ha agraït a l’Ajuntament del municipi, on la companyia presta el servei d’aigua, que hagi acollit la signatura d’aquest conveni i ha manifestat el compromís de Sorea la col·laboració publicoprivada entre empreses, institucions i entitats. “Aquesta cooperació, l’esforç i el treball conjunt representen els valors del món casteller”, ha afirmat i ha desitjat que aviat es pugui reprendre l’activitat castellera amb les màximes garanties de salut i de seguretat. Així mateix, ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a aquesta col·laboració i que SOREA pugui continuar formant part d’aquesta tradició cohesionadora, inclusiva i transversal.

El president de la CCCC, Sergi Font, ha destacat que "és un any difícil per al món casteller, però les colles no s'han aturat i han continuat dinamitzant activitats i accions diverses, perquè el món casteller és un espai de cohesió social i solidaritat". Font ha agraït a la companyia que segueixi “empenyent junts” especialment en la situació complicada que estem vivint.