x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

SOREA reafirma el seu compromís amb la CCCC i el món casteller

28-07-2020

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i SOREA, companyia gestora del cicle integral de l’aigua, han signat avui en un acte a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, la renovació del conveni de col·laboració reafirmant el compromís de l'empresa amb el món casteller.

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, i el president de la Coordinadora, Sergi Font, han signat l’acord en un acte en què també hi ha estat present Esther Madrona, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Marcel Serra, cap de colla dels Castellers de Sant Cugat.

El conveni té com a objectiu que el món casteller tingui coberts els seus riscs. Concretament, SOREA contribueix a afrontar la despesa de les assegurances per a les colles i els seus castellers i castelleres. El conveni també converteix SOREA en Patrocinador Oficial, des de l’any 2017, de la CCCC i el món que representa.

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, ha destacat el compromís de Sorea amb la CCCC i per això “malgrat que la situació epidèmica no permet l’activitat castellera, la companyia torna a estar un any mes al costat del món casteller, donant-li suport per tal que pugui fer front a la seva recuperació quan es donin les condicions per reprendre la seva activitat”.

Giralt, ha agraït a l’Ajuntament del municipi, on la companyia presta el servei d’aigua, que hagi acollit la signatura d’aquest conveni i ha manifestat el compromís de Sorea la col·laboració publicoprivada entre empreses, institucions i entitats. “Aquesta cooperació, l’esforç i el treball conjunt representen els valors del món casteller”, ha afirmat i ha desitjat que aviat es pugui reprendre l’activitat castellera amb les màximes garanties de salut i de seguretat. Així mateix, ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a aquesta col·laboració i que SOREA pugui continuar formant part d’aquesta tradició cohesionadora, inclusiva i transversal.

El president de la CCCC, Sergi Font, ha destacat que "és un any difícil per al món casteller, però les colles no s'han aturat i han continuat dinamitzant activitats i accions diverses, perquè el món casteller és un espai de cohesió social i solidaritat". Font ha agraït a la companyia que segueixi “empenyent junts” especialment en la situació complicada que estem vivint.